Everything about YOU
Site Infos

Szerkesztő: ~R.
Társszerkesztő:Nincs..és nincs is rá szükségem
Böngésző:Google Schromee
Oldal témája: Divat,blog,Palvin Barbi
email: callmerekuu@hotmail.hu
twitter: @Avalanna_Rekuu
az oldal nyitott: 2010. 12.29.
Zárás:Nem tervezett-
A dizájnért köszönet a http://sam-aemy.weboldala.net/ -nek!

 

 
Choose

#callmerekuu      
#Palvin Barbi     
 
#i want critique      
#ready critique
      
D.I.Y.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat

A szabályokat gondolom már tudod,de ha esetleg mégsem....Megkérnélek,hogy Ne hirdess,mert ez is csak egy oldal én sem hírdettem sehol,küszködj vele másképpen!;) Illetve ne beszélj trágár módon,ez gondolom illedelmesebben is ellehet magyarázni! Valamint Ne írj más nevében,ha új dizájnod van csak nyugodtan szólj megnézem,cserét itt kérhetsz,a többit tudod!;)
 


 

 
 
Top Models/Models


LOSKattints a képre a teljes mérethez!Sm Gtw Dress, Aldo Hat, Prada Baghttp://www.kepfeltoltes.hu/121029/kim-tae-yeon-fejlec-1_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttp://kepkezelo.com/images/tdv5ycvfjx5w374t2m.jpg


képre vár:-
Szünetel: 

 
ready critiques

 

Hoztam gyorsan 2 kritikát amivel el voltam maradva ugyanis holnap nem sok időm lesz rá,sőt....

Olvasott tagokCassandra kritikája:

~Dizájn:
Nagyon tetszenek ezek a harmónikus lila árnyalatú színek és nagyon jól passzolnak egymáshoz,valamint az is remek,hogy a szövegben ki-ki emelsz szavakat amik szintén lilák lesznek és ezáltal ey tökéletes harmónia alakul ki az oldalon,nekem ez nagyon tetszik! 10/10 pont!

~Viszony a chatesekkel:
Kedves vagy mindekinek válaszolsz és visszaírsz a látogatóiddal pedig jól elcsevegsz! 10/10 pont!

~Frissek
Naponta illetve 2 naponta,ahogy időd engedi midndig frisselsz az oldalra szerintme z így pont ideális,csak tartsd ezt a szintet!:) 10/9 pont!

~Tartalom
Sok modul,sok link és mind szépen kitöltve ez mindig nagyon szuper és jó,hiszen így tudod ott tartani az oldaladon a kíváncsiskodó embereket,hogy had' borongoljanak egy kicsit,had' ismerjenek meg !:) 10/10 pont!

39 pont! Gartulálok!

Soo Yun kritikája

~Dizájn:
Úgy tűnik,hogy a lila most nagyon hódít és ez a fáradt lila is nagyon nagyon jól passzol a szürkéhez illetve imádom a háttérképet hiszen tökéletesen passszol ráadásul nagyon kifinomult és szép is!:) 10/10 pont!

~Viszony a chatesekkel:
Nem tudok mást mondani,te is kedves vagy mindenkinek válaszolsz és a látogatóiddal i sjól eltársalogsz!:) 10/10pont

~Frissek
Oké,mondjuk ki....nem tudok eligazodni,hogy mit és hogyan blogolsz ugyanis szerintem te nem az úgy nevezett "blog" lehetőséget vélasztottad a mosuljaidnál hanem az egyszerű stílúsút,ezért neked egyben vannak a cikkjeid és így détumot sem jelez,ellenben nem sokszor voltál fent az odlalon viszont nem tudom,hogy mikor nyitottad,jó sokat írsz és ez dícséretes,de nem tudom neked ezt hogy pontozni illetve,hogyan rendszerezni!:)

~Tartalom
Sok modul és mind szépen ki vannak töltve!) Gratula!!
10/10 pont!:))

Újabb kritika kérőnk érkezett,és mivel így is húzódott az írás már egy-két napot lefirkantom most neki gyorsan!:)

Most Reisuto kért kritikát...
 

~Dizájn
Nekem a dizájnos előszőr is brutál volt inkább,mint figyelem felkeltő,de nekem tetszik.A háttér,a Css és a fejléckép tökéletesen összeillenek és,hogy mondhatnám?! Tökéletes párt alkotnak.A moduljaid szépen el vannak rendezve..Képeket tettél mindenfelé,nekem ez is nagyon tetszik!
10/9 pont

~Viszony a Chatesekkel
Nos,ahogy én látom és most a chated mutatja eddig senkinek sem válaszoltál,szerintem ezen változtatnod kell,hogy aki felmegy az oldaladra tisztában legyen a dolgokkal és ne csak azt higyje,hogy nem figyeled a chated vagy esetleg szünetel az oldal,mert nem írsz vissza senkinek..ez bizony probléma... Valamint valakinek olyat is jelenthet,hogy éppen nem törődsz velük,pedig te igenis foglalkozol velük és írsz az oldalukra csak a sajátodon nem válaszolsz..ejnye... 10/5 pont...

~Frissek
Ha van időd naponta frisselsz,ha esetleg több hír bukkanna fel vagy több időd van naponta kétszer is jelentkezel az oldalon!Nekem ezzel nincsen bajom,megvagyok vele elégedve,ügyes vagy! 10/10 pont.

~Tartalom
Sok menüpont,rengeteg tartalom.
Te aztán megadod ennek a módját,ez fantasztikus.A moduljaid gyönyörűen ki vannak töltve rengeteg mindennel..,ezért nagy taps jár neked!
10/10* pont!!

Összesen: 34 pont!Gratulálok!!

Luca kritikája

~Dizájn
Először is ami szemet szúr nekem az a főoldal...egyszerűen minden ott van..a bemutatkozás a cserék,a bejegyzéseid,egy videó,versenyek...És ennyi mindennek nem kellene ott lennie,a bemutatkozót,a cseréket kitehetnéd oldalra,hogy jobban átlátható legyen..A fejléckép..hm....nem tudom nekem ez olyan...fura ezt egyszerűen nem tudom megmagyarázni,valahogy nem érzem odavalónak,mert azt mondtad az oldalad témája filmekkel sorozatokkal a dizájnokkal,de csajos dolgokkal is foglalkozik...én ezt nem látom viszont a fejlécképeden.Viszont nagyon jó fejléceket készítesz,szerintem lecserélhetnéd mondjuk egy csajszira aki filmben szerepel mégis csinos ruciban van...mit gondolsz?!;)Az viszont nem rossz,hogy a moduljainál vannak képek,viszont 2 kép cserélődik össze-vissza,lehetne több különböző is..A chated színe pedig nem illik a a dizájn színéhez... 10/7pont..

 

~Viszony a chatesekkel
Mindenkinek válaszolsz,mindenkivel kedves vagy,ezt nem kell tovább ragozni. 10/10 pont!

~Frissek
A főoldalodon jelenleg egy bejegyzés található,de amikor fent voltam mindig más volt,ezáltal gondolom rendszeresen frisselsz,de azt hiszem jobb lenne ha leszednél a főoldalról mindent és CSAK a bejegyzéseid lehetnének ott láthatók!:) 10/9 pont!!

~Tartalom
Huhh...rengeteg link,rengeteg modul és minden kitöltve.Ez fantasztikus nagyon ügyes vagy,remélem minden saját!;)Ez pedig figyelemre méltó...
10/10 pont!:)

36 pont! Gratulálok!!

Brigii.* kritikája!

~Dizájn:
Nekem a Css tetszik,a betűszínek és ez a babarózsazsín szerű szín is.A betűtípus is tetszik,de nem fogott meg annyira ez a dizájn,viszont mégis azt gondolom,hogy egy bloghoz nagyon is tökéletes! 10/8pont

~Viszony a Chatesekkel:
Mindenkinek válaszolsz és mindenkivel kedves vagy..ezt felesleges tovább firtatni.. 10/10 pont.

~Frissek
Huha...Ahogy látom nem nagy rendszereséggel szoktál blogolni...Tobb nap vagy esetleg egy-két hét kimaradás is előfordulhat..uhh.:// 10/7pont

~Tartalom:
Nem sok menüpontod van..az első 3-4 még csak egy kis tartalommal van megtöltve,viszont az others menüpontba fogtad és becsaptad az összeset!Viszont ott minden megvan,és minden király!:) Az összeállításaid pedig elég jók! 10/10 pont!!

35pont!:) Gratula
xox:
R.

Most that-girl kért tőlem kritikát az oldalához!Lássunk hozzá!:)

~Dizájn
Nekem nagyon tetszik a dizájnod a lila és a fehér színű css alap,nekem nagyon bejün!Az is tetszik,hogy hagyományos fejléchelyett inkább oldalt van a lényeg,vagyis a kép a sztárodról!Nekem a betűtípus és nagyon tetszik és a lila linkek is!:) Bár szerintem vihetnél még bele egy kis színt ha már ilyen szép lila árnyalatos az oldal.Például a szövegekben több féle lilát is használhatnál,nagyon szép lenne!:))A chatben egy kis rövidke változtatásra pedig: A linkes nevek színét lilára változtathatnád!:)10/9pont

~Viszony a Chatesekkel
Mindenkive kedves vagy,mindenkinek válaszolsz,és törődsz a látogatóiddal!:) Ez figyelemre méltó.. 10/10 pont!!

~Frissek
Naponta biztosan mindig frisselsz az oldaladra,ha teheted akkor talán naponta kétszer-háromszor is.Rengeteg kép videó és hír van! 10/10 pont!!

~Tartalom
Sok menüpontod van ,aminek vannak még almenüpontjai.Szépen ki vannak töltve,leírsz mindent amit azon menüponton belül tüdni kell!:)
Ügyes!! 10/9 pont!:))
38 pontot értél el!:))
GRATULÁLOK!
xox
R.

 

Érkezett ma egy különös kritika kérés...
Mivel annak az oldalnak egyszer írtam már kritikát,most csak a dizájnjukat kell figyelembe vennem...lássunk neki.

LOSChomp kritikája.
Nos...
Nekem ez a dizájn sokkalta jobban tetszik,mint a másik.
Egyszerűen teljesen beleéltemm magam ebbe.Szivárvány vítesés,és ez a vidám szín.Tényleg olyan,mitnha egy képzelt világ lenne az oldal,ezáltal szerintem nagyon nagyon illik a történetekhez vagyis az oldal témájához.Hiszen a történetek által egy másik világba repülünk el és ez a dizájn igazán megmutatja ennek az értelmét.
Tetszik a zöld alap és,hogy képek vannak a moduloknál.Nagyon tetszik az egy kicsit átlátszóbb felirat a főoldalon "Legend of stories".
Szóval..
Nagyon nagyon jó lett az új dizájnotok nekem nagyon tetszik minden!:)
Sok sikert a további szerkesztéshez!:))

Sophie kritikája
 

~Diázájn
Nekem alapvetően bejön a dizájnotok,képeket tesztek a chathez,a menühöz,a cserékhez így minden kép összeáll,ez jó ötlet,bár nem látom az összefüggést a vízesés és a történetek között,de nem nekem kell ezt megértenem:) 10/9 pont.

~Viszony a Chatesekkel
Még csak most indult az oldalatok,de már rengetegen írnak hozzátok,cserét kérni,fogadni.Mindenkinek válaszoltok és kedvesek vagytok!Ez figyelemre méltó!:) 10/10 pont!

~Frissek
A főoldalon nem nagyon látok frisst,csak az oldalnyitós szöveget.
Így sajnos nem tudom,leírtékelni azt,hogy mikor és hányszor frisseltek.És mivel még nem frisseltetek legelőre 10/7 pontot kaptok,de ezen persze lehet majd még változtatni.

~Tartalom
4 menüpont van.Ezen címszó alatt csak 3-mat tudok értékelni,hiszen a vendégkönyv nem számítható bele!
Látom történetet már küldtek be nektek és szépen el is van rendezve,valamint aki még nem küldött annak is meg van szépen a helye,hogy hol és mit kell csinálnija.Nincsen sok menüpontotok,szerintem egy kis érdekességet még vihettek majd oda!:) 10/9 pont!!:)
Összesen 35 pontot értetek el!Gratulálok!
További jó szerkesztést.

~U.I.: Az oldalatok témáját nagyon nagyon jó ötletnek tartom.Még az is előfordulhat,hogy álnéven én is beküldöm a történetemet!:))
xox:
~R.

 

Most viszont Amber kért kritikát..:))
 

~Dizájn
Nekem tetszik a dizájnod,a színek és úgy összességében minden..Nagyon tetszik a fejléced,olyan hangulatos,nyárias.A fa alapú háttér is tetszik és a rózsaszín szín ami -gondolom én- a css- ben van benne! 10/10 pont

~Viszony a Chatesekkel
Ahogy látom sok dícséretet kapsz jönnek a csere kérések is és mindenkinek kedvesen válaszolsz!:) 10/10pont!

~Frissek
Hát nem nagy sűrűséggel szoktál frisselni,viszont ha van időd és tudsz is akkor naponta frisselsz vagy talán naponta 2-szer. 10/8 pont!:)

~Tartalom
Hát nem sok modulod van...sőt csak egy amit úgy rendesebben kitöltöttél,szerintem valami érdekességgel még feldobhatnád..!:) 10/9 pont!:))
Összesen 37 pontot értél el!:)

 

aztec, bohemian, boho, colors, fashioncourtney blogja.

 

 

 

 

 

~Dizájn.
Nagyon tetszenek a színek a háttérkép,a betűtípus,és az,hogy kiemelsz szavakat ezáltal színesebb lesz az egész szöveg.Nekem ez nagyon tetszik. 10/10 pont.

~Viszony a chatesekkel.
Mindenkinek visszaírsz és mindenkive kedves vagy.Most ugyan elmentél és azt írtad szombatig nem lesze,de utána néztem és egyébként mindenkinek válaszolni szoktál! 10/10 pont.

~Frissek
Naponta szoktál frisselni vagy ha teheted egynap talán többször is... ez 10/10 pont.

~Tartalom
3 menüpontod van amiben több,sőt rengeteg link van ami nagyon szépen ki van töltve és sehol sinxsen üresség!Ehhez gratulálok,szép munka! 10/10pont.

524010_477900658905314_1846050185_n_large

Éééééés nagy tapsot kérek ennek az oldalnak,ugyanis max pontot kapott, 40(!!) pontot!:) GRATULÁLOK! ~Dizájn.
Nekem a dizájnod tetszik,a kék,és a kékes lila betűtipus,fehér háttérrel szerintem nagyon jó.Aztán az egész lap kék háttere is egyszerűcske,de nekem mégis nagyon tetszik,viszont az a zöld háttér szerintem egyáltalán nem illik oda...
Ezért 10/8 pontot kapsz!:)

~Viszony a chatesekkel
Mindenkinek válaszolsz,kedves vagy velük,foglalkozol velük és számít a véleményük.Tökéletes. 10/10 pont.

~Frissek
Ha teheted akkor naponta frisselsz és közlöd az olvasóiddal,hogy mi újság!!?!!Viszont vannak 2-3 nap kihagyások..ennek nem tudom mi az oka biztos elfoglalt voltál..!:)
10/9 pont...

~Tartalom.
Van egy pár modulod amiben több almodul is található,és nagyon szépen kivannak töltve,látszik,hogy szántál rá időt és ez nagyon jó!
10/10 pont!

Gratulálok, te 37 pontot értél el!
További jó szerkesztést kívánok!
xox:
~R.

 


~Dizájn.:Nekem bejön a dizájn,olyan kis egyszerű illik a "fejlécképhez" is,a színe is nagyon jó,ráadásul a dőlt betű,a kiemelt betű,illetve a link is más ha jól látom...ez is a dizájnhoz tartozik,ha nem tévedek.Ha pedig nem akkor fantasztikus megoldásnak találom!:) A chatet pedig szerintem kitehetnéd jobb vagy bal oldalra,hogy egyszerűbb lehessen megtalálni!!
Ezért a Dizájnra: 10/9 pontot adok!

~Viszony a chatesekkel
Nagyon kedves vagy és aranyos,mindenkinek számít a vélemyénye,mindenkinek válaszolsz,szerintem ez megfelelő!:)
10/10 pont.
 

~Frissek.
Sokszor frisselsz,ha teheted egy nap többször,de van amikor naponta.Sokat írsz és jól szóval 10/10 pont.

~Tartalom.
Hát ahogy látom nem sok modulod van,de ahogy tudod ki-ki töltögeted tartalommal...
Erre 10/8 pontot adok neked!:)
 

Tehát az oldaladra összesen 37 pontot kaptál,szerintem ez nagyszerű!Nagyon szép az oldalad és sokat frisselsz és úgy látom szeretik is...Csak így tovább! További jó szerkesztést..
xox 
~R.

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!